1 wat zijn drugs en hoe werken ze?

11
Darian Grimes asked a question: 1 wat zijn drugs en hoe werken ze?
Asked By: Darian Grimes
Date created: Fri, Feb 12, 2021 9:56 AM
Date updated: Mon, Oct 17, 2022 3:58 PM

Content

Video answer: Edwin is alcoholist en werkte als ervaringsdeskundig medewerker bij triora

Edwin is alcoholist en werkte als ervaringsdeskundig medewerker bij triora

Top best answers to the question «1 wat zijn drugs en hoe werken ze»

'Drugs' zijn allerlei soorten stoffen die na inname een invloed hebben op de hersenen. Daarom worden ze vaak ook 'psychoactieve stoffen' genoemd. Drugs beïnvloeden gevoelens, zintuigen en bewustzijn.

Video answer: Keizer - 'wat ga ik doen' [video lyrics]

Keizer - 'wat ga ik doen' [video lyrics]

10 other answers

ingegaan op de vraag wat drugs zijn, hoe ze werken en welke soort risico’s er zijn. Drugs zijn stoffen die het normale functioneren van ons centrale ze-nuwstelsel beïnvloeden. Zij veranderen de manier waarop de zenuwen en hersenen werken, zodat iemand zich door drugs blij en actief kan voelen of de buitenwereld op een andere manier kan ervaren.

Alcohol en drugs raken veel aspecten van het menselijk leven. Drugs hebben te maken met genot, plezier, opwinding, inzichten in jezelf, maar ook met ruzie, verbod, straf, ziekte, verslaving en zelfs...

Drugs hebben te maken met genot, plezier, opwinding, inzichten in jezelf, maar ook met ruzie, verbod, straf, ziekte, verslaving en zelfs dood. Alcohol en drugs hebben duidelijk twee kanten.

Alcohol en drugs raken veel aspecten van het menselijk leven. Drugs hebben te maken met genot, plezier, opwinding, inzichten in jezelf, maar ook met ruzie, verbod, straf, ziekte, verslaving en zelfs dood.

Drugs, narcotica, verdovende middelen, stimulerende middelen, bedwelmingsmiddelen, roesmiddelen, geestverruimende middelen, verboden middelen of dope is een stof die invloed heeft op het centraal zenuwstelsel. Dit kan een geneesmiddel of genotmiddel zijn die een meer of minder drogerende, verdovende, opwekkende of bewustzijnsverruimende werking ...

Wat zijn antivirale middelen? Antivirale middelen zijn geneesmiddelen tegen virusinfecties, zoals herpes virus infecties, hepatitis, infectie met het cytomegalovirus (cytomegalie) en HIV-infectie. De medische naam voor geneesmiddelen tegen virusinfecties is virusstatica. Welke antivirale middelen zijn er? Er zijn meerdere middelen beschikbaar.

In tegenstelling tot uppers zijn drugs die bekend staan als downers geen stimulerende drugs, maar werken ze juist kalmerend. Ook kalmerende medicijnen als benzodiazepines worden meestal tot downers gerekend. Andere voorbeelden van downers zijn: Alcohol; Heroïne; Morfine; Marihuana (hasj en wiet) Opium

Wat zijn kogels en hoe werken ze?, Deelvraag 2, kogels Er zijn kogels in alle vormen en maten. Niet alle wapens hebben de zelfde kogels ook wel munitie genoemd. Je hebt ook wapens waarbij er specifieke kogels in moeten die alleen voor dat wapen gemaakt zijn maar daar ga ik het niet over hebben in mijn sector werkstuk.

1. Wat zijn hormoonverstoorders? 1.1 Het endocriene systeem bestaat uit alle klieren en de hormonen die ze afscheiden die de ontwikkeling, groei, voortplanting en het gedrag van mensen en dieren beïnvloeden. Sommige hormonen worden ook afgescheiden door delen van het lichaam die geen klieren zijn, zoals de maag, darmen en zenuwcellen en werken dichter bij waar ze vrijkomen.

Drugsverslaving, ook wel afhankelijkheid van drugs genoemd, is een verstoring in de hersenen veroorzaakt door het gebruik van psychoactieve drugs. Deze drugs beïnvloeden sommige van de normale hersenprocessen die verband houden met de perceptie, de gevoelens en de motivatie en hebben aldus een invloed op het gedrag en het denken.

Your Answer

Video answer: Snoepen bij de tuinen | shoplog #2

Snoepen bij de tuinen | shoplog #2